В понеделник и вторник в Гранд Хотел София ще се проведе

...
В понеделник и вторник в Гранд Хотел София ще се проведе
Коментари Харесай

Социалните предприемачи от Европа и България се срещат в София

В понеделник и вторник в Гранд Хотел София ще се организира Международната конференция за обществени нововъведения „ Партньорство за смяна “.

Тя ще предложи рядка опция за среща на представители на бизнеса, институциите и обществените бизнесмени от България и Европа.

В общ разговор те ще обсъдят по какъв начин може да се употребява силата на общественото предприемачество и нововъведенията за основаването на по-добър свят за децата и младежите. Мащабното събитие е с вход свободен, а регистрацията към този момент е затворена заради привършване на местата в залата. Затова уредниците са планували live stream на утринните сесии на конференцията, който може да се гледа във Facebook страницата на Reach for Change България.

В обособените дискусионни панели в програмата присъединяване ще вземат над 40 водещи имена в разнообразни сфери. Някои от участниците и лекторите, които ще се включат от българска страна, са: Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община; Бисер Петков, министър на труда и обществената политика; Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката; Н.П. Сьорен Якобсен, дипломат на Кралство Дания; Силва Зурлева, член на борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп; Гжегож Кониечни, изпълнителен шеф на ING Bank, клон България, както и шест обществени бизнесмени – финалисти в състезанието ПРОМЯНАТА - като Емилиян Кадийски – съосновател на Враца програмен продукт общество, Елисавета Белобрадова – съосновател на Оле Мале, Николета Попкостадинова – създател на Loveguide.

Специално за конференцията в България идват и Мария Габриел, Еврокомисар за цифрова стопанска система и общество, София Брейтхолц – изпълнителен шеф на Reach for Change, както и обществени бизнесмени от пет европейски страни. Сред тях е Желко Кхермайер – създател на Feelif (Словения) и притежател на премията на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР